Известие

Collapse
No announcement yet.

Малък празен ход на газта

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малък празен ход на газта

Имам празен ход на педала на газта (доста кратък де). Ама един приятел ме вкара в някви филми да не вземел да пропаднел и т.н. Нормално ли е това или трябва да се погледне? На мен впечатление не ми е правило, ама пък той понеже кара БМВ - там нали педалът на газта е различен - може и за това да го е усетил така. Така или иначе ще се ходи на преглед скоро - интересува ме дали да казвам да се гледа и това.
    Ex-owner of 156....

и моята го има това съвсем малък.преди имах пежо и нямаше въобще празен ход.ам според мене не виждам проблем то може да се натегне малко жилото ама нали колата си пълни оборотите значи се подава нормално газ
    Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Така си е !
      Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
      159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
      NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

На БМВ-то педала е електронен,и предполагам че има разлика,пък и кой както е свикнал на колата си.
        Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
        Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Би трябвало да е нормално.

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V 155 bhp, K&N Sport Filter, PowerFlexed, Eibach Pro Sport Kit.

Comment

Да може да го регулираш според стила ти на каране, и аз харесвам педала да е без ход
            sigpic
            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
            0889 636 093

Comment

Working...
            X